Spațiul dedicat aplicațiilor gastronomice permite organizarea și desfășurarea oricărui tip de activitate practică specifică acestui domeniu, cum ar fi: cursurile de bucătari (toate nivelurile), demonstrațiile culinare, testele de produs, prezentările de portofoliu sau workshop-urile tematice.

Sala de aplicații dispune de un post de lucru central și 16 posturi de lucru individuale independente. Fiecare dintre ele este dotat cu blat de lucru (masă neutră cu trei sertare), plită vitroceramică dublă, spălător și geam de protecție.

Pentru procesarea și gătirea alimentelor, am utilat acest spațiu cu o gamă completă de echipamente și accesorii profesionale din portofoliul BILANCIA, cu ajutorul cărora se poate efectua orice operațiune dintr-o bucătărie profesională. Gama de dotări cuprinde:

  • Cuptoare: gastronomic (combi), de pizza și de patiserie;
  • Utilaje: friteuze, fry top-uri, grătare;
  • Echipamente de procesare: blendere, malaxoare, mixere, feliatoare, mașini de tocat etc;
  • Frig: frigidere, congelatoare și abatitoare;
  • Accesorii: tăvi gastro și de patiserie, rasteluri, cărucioare etc;
  • Inventar complet de ustensile și vase de bucătărie;
  • Veselă și tacâmuri;
  • Echipament de lucru: tunici de bucătar, șorțuri, mânuși etc.

Evenimentele care au loc în acest spațiu se bucură de suportul permanent al colegilor noștri din staff-ul tehnic, care îi asistă și îndrumă pe cei care își desfășoară activitatea aici.

Din 2007 când am înființat această structură de practică culinară, am găzduit aici numeroase activități organizate de diverse companii. Printre clienții noștri se numără școli culinare, organizații profesionale, importatori, producători și distribuitori de produse alimentare, dar și companii din alte domenii de activitate care au folosit spațiul pentru a oferi angajaților lor experiența unui team building culinar profesionist.

Sala de aplicații a Centrului de gastronomice BILANCIA este un spațiu extrem de versatil, unic în România datorită dimensiunii sale generoase și dotărilor la cel mai înalt standard profesional.

Intră în contact cu noi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a ne face o vizită.