În cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume – Red Dot Awards, cuptorul combi ACT.O, produs de italienii de la Angelo Po, a fost distins cu premiul ”Best of the Best” la categoria ”bucătării profesionale”.

De mai mai bine de 60 de ani, juriul internațional al Red Dot Awards evaluează și premiază cele mai bune produse din întreaga lume, având ca principale criterii designul, inovația, calitatea și funcționalitatea tehnică.

În 2019, în competiție au fost înscrise peste 5.500 de proiecte. Distincția ”Best of the Best” a fost înmânată reprezentanților Angelo Po în cadrul unei ceremonii de premiere care a avut loc la începutul lunii iulie în orașul german Essen, în fața unei audiențe de peste 1.200 de invitați.

Juriul și-a motivat decizia explicând că echipamentul ACT.O impresionează în primul rând prin interfața sa, gândită până în cel mai mic detaliu. Panoul de control de o înaltă funcționalitate și butonul de comandă cu design ergonomic și distinctiv oferă împreună o abordare nouă și directă, orientată către interacțiune totală cu utilizatorul. Datorită acestei interfețe simple și extrem de explicite, cuptorul ACT.O promovează profesionalismul, conferind eficiență și ușurință operațiunilor specifice din bucătăriile profesionale.

ACT.O este noul standard al cuptoarelor Angelo Po – un echipament profesional complet la dispoziția bucătarilor profesioniști și, în același timp, o platformă multimedia gândită pentru optimizarea resurselor, reducerea pierderilor și eficiență maximă.

Pe lângă garanția celor mai bune performanțe în ceea ce privește gătitul, ACT.O poate intra ”on-line” și poate comunica cu staff-ul din bucătărie prin intermediul propriului panou de control, a echipamentelor mobile (smartphone sau tabletă) sau al computerului.

”Valorile noastre fundamentale sunt excelența și inovația, iar prestigiosul premiu Red Dot vine ca o recunoaștere a efortului intens pe care talentații noștri oameni l-au depus pentru conceperea și realizarea acestui echipament. În plus, premiul pe care l-am primit ne motivează să ne continuăm misiunea de a oferi o experiență culinară memorabilă prin intermediul echipamentelor de înaltă performanță, care oferă în același timp și un design elegant și funcțional”, a declarat Massimo Aleardi, CEO Angelo Po.

ACT.O este echipamentul care înglobează tehnologia de ultimă generație dedicată industriei Horeca, ridicând activitatea din bucătăriile profesionale la următorul nivel.

Echipament disponibil în România prin BILANCIA.

Email : vanzari@bilancia.ro