Sala de conferințe din Centrului de gastronomie BILANCIA este concepută în special pentru cursuri, seminarii și prezentări susținute în fața unei audiențe.

Spațiul este amenajat sub forma unui amfiteatru cu 80 de locuri, în fața căruia se află zona de prezentare, care poate fi folosită atât pentru prezentări teoretice (cu prezidiu și / sau pupitru), cât și pentru demonstrații practice. În această configurație, aici pot fi amplasate și puse în funcțiune echipamente diverse (cuptoare de orice tip, utilaje alimentare, mobilier neutru etc) cu ajutorul cărora se poate găti live.

Datorită caracteristicilor sale, amfiteatrul poate fi folosit pentru demonstrații gastronomice, prezentări de produse, cursuri teoretice și practice și orice alte activități culinare care necesită prezența unui public numeros.

În plus, amfiteatrul este dotat cu facilități multimedia audio-video de ultimă generație, necesare pentru desfășurarea unui eveniment reușit: sistem se sonorizare (inclusiv microfoane standard și lavalieră), aparat de proiecție, ecran, filmare live cu cameră robotică (zoom de până la 40x) și mixer audio cu 8 canale.

Intră în contact cu noi pentru a afla mai multe detalii sau pentru a ne face o vizită.