Aroma, Centrul de gastronomie BILANCIA, a fost creat în anul 2007 din dorința de a oferi pieței Horeca din România un loc dedicat, utilat la cele mai înalte standarde, unde să poată fi organizate diverse evenimente și acțiuni din sfera gastronomiei.

Loc unic prin dimensiunea și dotările sale, AROMA oferă toate facilitățile unui centru de gastronomie modern. Bucătăria pentru aplicații are 16 posturi de lucru individuale și dispune de toate echipamentele, utilajele și accesoriile necesare în orice activitate culinară: gastronomie, patiserie, cofetărie etc. Bucătăria este folosită în general, pentru cursuri și traininguri, așezarea sa fiind gândită special în acest scop.

Amfiteatrul AROMA este conceput pentru prezentări practice sau teoretice către un mare număr de oameni. Spațiul are o capacitate de 80 de locuri în sală, iar în partea centrală, rezervată prezentării, poate fi instalat orice tip echipament, utilaj sau mobilier de bucătărie necesar pentru susținerea demonstrațiilor. Amfiteatrul poate fi folosit pentru prezentări de produse alimentare, tehnici de gătit sau prezentări de echipamente.

Toate acțiunile sunt susținute de facilități multimedia complete – sonorizare, proiecție imagini, aparatură audio-video.

Restaurantul, cel de al treilea spațiu care intră în componența Centrului de gastronomie BILANCIA, poate fi folosit atât pentru practica servirii în salonul de restaurant și bar, dar și pentru diverse alte întruniri – prezentări, discuții de business, degustări etc.

Datorită funcționalităților sale multiple și a echipării complete, în centrul Aroma pot fi organizate o serie largă de evenimente din domeniul culinar, în special, și al industriei alimentare, în general.

Prin întregul său concept, Aroma, Centrul de gastronomie BILANCIA, reprezintă o investiție în susținerea și dezvoltarea pieței Horeca și a gastronomiei românești.