AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Centrul Aroma gazduieste semifinala competitiei Bucatarul de Aur

Compania de Investitii pentru Turism  si Federatia Bucatarilor din Romania, in parteneriat cu Bilancia si Ramada Bucharest Parc organizeaza cea de-a treia editie a concursului de arta culinara „Bucatarul de Aur al Bucurestiului-Gastronomie Romaneasca Moderna- Regandim Traditia!”.

Competitia isi propune, ca de fiecare data, sa aduca in fata publicului bucatarii de top din restaurantele Capitalei, fie ele independente sau din cadrul hotelurilor si sa promoveze traditiile gastronomiei romanesti intr-un stil modern.

Semifinala din 15 noiembrie 2011, se va desfasura la  Aroma - Centrul de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara. Bucatarii care ajung in aceasta etapa a competitiei trebuie sa-si demonstreze profesionalismul si priceperea gastronomica in fata unui juriu si a unui public de exceptie.

Finala din data de 14 decembrie 2011  va oferi si prilejul unei seri de gala caritabile, întrucât preparatele vor fi “vândute” invitaților—personalități din viața culturală, sportivă și media, iar fondurile strânse vor fi donate unei asociatii ce se ocupa de copiii care provin din familii defavorizate.

„Bucatarul de Aur al Bucurestiului” este mai mult decat un concurs de maiestrie culinara si reprezinta dovada ca, indiferent de vremuri, gastronomia ramane o arta care implica toate simturile, dar care poate genera si manifestari filantropice.

sus

Galerie foto

img_1690
img_1690
img_2702
img_2702
japonezi_98
japonezi_98
japonezi_70
japonezi_70

Promo

Revista

Revista71

Banner
Banner

Login