AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

logo ABR

revista horeca

bilancia2

GW

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine îşi redeschide porţile pentru profesioniştii din industria ospitalităţii dar şi pentru iubitorii de vin, pe 30 martie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman Bucureşti. Peste 30 de producători din România şi din ţările vecine îşi vor etala vinurile premium în faţa vizitatorilor care caută şi apreciază vinurile de calitate.

Wine-in-can1

Producătorul global de ambalaje din aluminiu pentru băuturile alcoolice şi răcoritoare, Rexam, a comandat un studiu dedicat consumatorilor britanci cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani pentru a afla opinia acestora despre vinurile la doză. Rezultatele au fost pozitive şi a fost confirmat trendul în creştere pentru vinurile îmbuteliate în diferite ambalaje.

test2

Peste 100 de vinuri româneşti şi de import au primit distincţii din partea juraţilor celei de-a VIII-a ediţii a Concursului Internaţional de Vinuri Bucureşti, manifestare desfăşurată în perioada 26-28 mai, la Aroma- Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară.

somelieriasiRestaurantul La Pergola din Iaşi este primul restaurant din România a cărui listă de vinuri este făcută sub îndrumarea şi cu expertiza Federaţiei Somelierilor din România. Sergiu Nedelea, preşedintele FSR ne-a declarat că federaţia oferă consultanţă restaurantelor din România şi speră ca din ce în ce mai multe restaurante să aibe liste de vinuri realizate corect atât pentru educarea personalului din restaurante cât şi pentru desfătarea oenogastronomică a consumatorilor.

vinuri0În perioada 26-28 mai în cadrul Aroma – Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară se desfăşoara  a opta ediţie a Concursului Internaţional de Vinuri de la Bucureşti, "INTERNATIONAL  WINE CONTEST BUCHAREST 2011".

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine şi-a deschis astăzi porţile la hotelul Pullman din Capitală, atât pentru specialiştii din domeniu cât şi pentru iubitorii de vin, şi aduce numeroase noutăţi: peste 50 de vinuri lansate în premieră, show-uri gastronomice, asocieri inedite de vinuri cu preparate culinare şi, nu în ultimul rând, multă lume bună din industria vinului. S-au anunţat de asemenea lansări de vinuri special pentru segmentul horeca şi intenţia organizării pe viitor a unui târg special pentru industria ospitalităţii.

sothebys-HK-2011O selecţie de vinuri din colecţia Lordului Andrew Lloyd Webber s-a vândut pentru 4,1 milioane euro la Sotheby’s China, pe 22 ianuarie 2011. Webber a strâns o avere remarcabilă în urma musical-urilor Cats şi Fantoma de la Operă. Acum, în conturile sale au intrat 4,1 milioane de euro, odată cu vânzarea unor sticle alese din vasta sa colecţie de vinuri.

Vinuri in premiera la Bucuresti

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, „Zilele Vinul.Ro” continua prin editia a II-a, in 26-27 februarie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, cu doua zile de targ cu vinuri de excelenta, ciocolata si expozitie de pictura Anne Nebert – la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33).

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login