AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

logo ABR

revista horeca

bilancia2

GW

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine îşi redeschide porţile pentru profesioniştii din industria ospitalităţii dar şi pentru iubitorii de vin, pe 30 martie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman Bucureşti. Peste 30 de producători din România şi din ţările vecine îşi vor etala vinurile premium în faţa vizitatorilor care caută şi apreciază vinurile de calitate.

goodwine vinTârgul Internaţional de Vinuri GoodWine care s-a desfăşurat în perioada 11-13 martie la Bucureşti, a atras aproximativ 3500 de vizitatori. Ajuns la a cincea ediţie, târgul s-a bucurat de o participare consistentă: 35 de producători de vin, importatori, distribuitori şi companii din domenii conexe. Participare activă la Goodwine au avut şi somelierii, care prin intervenţiile de specialitate avute în timpul show-urilor gastronomice, au facilitat simbioza între vinuri şi produsele culinare.

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine şi-a deschis astăzi porţile la hotelul Pullman din Capitală, atât pentru specialiştii din domeniu cât şi pentru iubitorii de vin, şi aduce numeroase noutăţi: peste 50 de vinuri lansate în premieră, show-uri gastronomice, asocieri inedite de vinuri cu preparate culinare şi, nu în ultimul rând, multă lume bună din industria vinului. S-au anunţat de asemenea lansări de vinuri special pentru segmentul horeca şi intenţia organizării pe viitor a unui târg special pentru industria ospitalităţii.

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login