AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

logo ABR

revista horeca

bilancia2

BA2011-trofeuÎn seara zilei de 14 decembrie, în cadrul celei de a treia ediţii a competiţiei „Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011 – Regândim Tradiţia”, Eugen Grosu, bucătar şef la restaurantul Casa Doina a obţinut premiul I şi trofeul concursului gastronomic. Ajutat ca şi în semifinală de Andrei Asandei, Eugen Grosu a impresionat juriul atât prin meniul pregătit pentru seara finalei, cât şi prin buna asociere a vinurilor cu preparatele culinare.

BA0-2011În data de 15 noiembrie a avut loc Semifinala concursului “Bucătarul de Aur al Bucureştiului” în cadrul Centrului de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară AROMA, singurul spaţiu adecvat pentru desfăşurarea unei competiţii de această anvergură.

ospitalitaCamera de Comerţ Italiană pentru România a premiat 12 restaurante italiene din Bucureşti cu plachete din alamă ce reprezintă certificarea mărcii “Ospitalità Italiana - Ristoranti Italiani nel Mondo”, o iniţiativă care se adresează tuturor restaurantelor italiene din străinătate ce asigură respectarea standardelor de calitate a ospitalităţii italiene.

manuc2Celebra clădire Hanul lui Manuc din centrul Bucureştiului îşi redeschide curtea interioară unde nu mai puţin de 3 restaurante, fiecare cu alt specific, şi o cafenea îşi vor aştepta oaspeţii începând cu 15 iunie, potrivit restograf.ro.

 

test2

Peste 100 de vinuri româneşti şi de import au primit distincţii din partea juraţilor celei de-a VIII-a ediţii a Concursului Internaţional de Vinuri Bucureşti, manifestare desfăşurată în perioada 26-28 mai, la Aroma- Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară.

vinuri0În perioada 26-28 mai în cadrul Aroma – Centrul de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară se desfăşoara  a opta ediţie a Concursului Internaţional de Vinuri de la Bucureşti, "INTERNATIONAL  WINE CONTEST BUCHAREST 2011".

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine şi-a deschis astăzi porţile la hotelul Pullman din Capitală, atât pentru specialiştii din domeniu cât şi pentru iubitorii de vin, şi aduce numeroase noutăţi: peste 50 de vinuri lansate în premieră, show-uri gastronomice, asocieri inedite de vinuri cu preparate culinare şi, nu în ultimul rând, multă lume bună din industria vinului. S-au anunţat de asemenea lansări de vinuri special pentru segmentul horeca şi intenţia organizării pe viitor a unui târg special pentru industria ospitalităţii.

Vinuri in premiera la Bucuresti

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, „Zilele Vinul.Ro” continua prin editia a II-a, in 26-27 februarie 2011, intre orele 12.00 – 19.00, cu doua zile de targ cu vinuri de excelenta, ciocolata si expozitie de pictura Anne Nebert – la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33).

Semifinala concursului de gastronomie „Bucatarul de Aur al Bucurestiului” a adus la start 6 chefi de la restaurante prestigioase ale Capitalei, care au avut curajul sa-si dea masura talentului in fata unui juriu de profesionisti.

Ashlie Dias Tomas (Crowne Plaza), Cristian Vaduva (Restaurant Classico), Georgeta Codarleanu (Intercontinental), Mihai Ionita (Carol Parc Hotel), Orlando Zaharia (Restaurant Noblesse), Robert Andrei George (Restaurant Mesogios) si ajutorii lor si-au aratat profesionalismul pregatind timp de 90 de minute un meniu de trei servicii cu preparate din bucataria romanesca moderna.

Revista de specialitate Vinul.ro organizează în perioada 25 – 29 octombrie „Premiile de Excelentă Vinul.ro”, concurs de vinuri cu juriu internaţional. Evenimentul va avea loc în Bucuresti la Centrul Aroma (Centrul pentru Excelentă în Tehnologie Alimentara). Prin acest demers, Vinul.Ro încearcă să realizeze o ierarhie cât mai obiectivă a vinurilor românesti si străine disponibile pe piata autohtonă. În ceea ce priveste obiectivele, concursul si-a propus relansarea credibilitătii vinurilor, reconditionarea ideii de valoare destinată consumatorului si informarea obiectivă a acestuia.

Pagina 1 din 2

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login