AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Infiintare AROMA

Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara s-a nascut la ideea si din nevoia Federatiei Bucatarilor din Romania. Este structura de breasla a bucatarilor, care sustine si vine in intampinarea nevoilor de formare profesionala. Este realizat cu obiectivul de a avea un spatiu de aprofundare profesionala specific pentru cine doreste - chiar daca are experienta in gastronomie - sa isi imbunatateasca propriile competente si sa fie la zi cu tendintele in domeniu.

  • Proiectul se adreseaza operatorilor din sectorul restauratie (restaurante clasice sau institutionale, pizzerii) si pe langa acestia, bucatarilor experti, lucratorilor din catering, cofetarie/patiserie, brutarie sau gelaterie.
  • Oferind un spatiu dotat profesional cu 16 posturi de lucru individual, 3 zone specifice destinate domeniului in care activam: gastro, pizza si cofetarie-patiserie, alaturi de un amfiteatru (cu 100 de locuri) dedicat pentru demonstratii, show-uri gastro, somelerie, flair, putem spune ca am demarat cel mai important proiect cu acest specific din Romania.
  • Modulele de curs, atent studiate pentru specificul pietei din Romania, au ca obiectiv dezvoltarea capacitatilor profesionale si lucrul efectiv cu cele mai recente tehnologii in domeniu.
sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login