AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 197

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Stiri

Suedezul Tommy Myllymäki a câștigat competiția Bocuse d’Or Europe 2014, care a avut loc în perioada 7-8 mai în Suedia.

castigatorbocusedor2014În inima capitalei suedeze, Tommy Myllymäki, a făcut diferența printre alți 19 participanți, după 5 ore și jumătate de o uluitoare competiție. El a câștigat în fața unui public de susținători printre care s-a aflat și Principele Carl Philip al Suediei. Suedezul s-a remarcat printr-o incredibilă măiestrie în prepararea produselor impuse în concurs, se arată într-un comunicat.

restaurantnoma2014Restaurantul Noma din Copenhaga a fost votat pentru a patra oară “Cel mai bun restaurant din lume”, surclasând restaurantul spaniol El Celler de Can Roca, care s-a situat anul trecut pe locul 1 în topul celor mai bune restaurante din întreaga lume. Restaurantul Noma a câștigat anterior de 3 ori consecutiv acest titlu, în anii 2010, 2011 și 2012.

mancarechina

 

Românii și-au rafinat gusturile și preferințele gastronomice, felurile de mâncare exotice, preponderent orientale, fiind tot mai comandate. Potrivit foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, bucătăria chinezească, libaneză și turcească înregistrează cele mai multe comenzi în București, Cluj și Timișoara, zonele acoperite de platformă.

Pe 27 mai a.c. a avut loc primul Masterclass de Vinuri Grecești, organizat de către Greka Terra, principalul importator de vinuri grecești de top și alte delicatese grecești în România și domnul Avram Laurențiu Achim, Președintele Federației Somelierilor din România. Evenimentul a avut loc Tasting Room By Ethic Wine (Floreasca, București).

 

federatiasomelierilordinromania 

 

Organizația Somelierilor din România 2011 a anunțat în cadrul unui comunicat de presă ca începând cu luna martie se va afilia la Federația Somelierilor din România.

congrestraditiiculinareromania 

 

Bucătari din 36 de țări din diferite colțuri ale lumii au participat în perioada 13-16 martie a.c. la primul Congres Internațional al Tradițiilor Culinare, care a transformat Bucureștiul pentru 4 zile în capitala gastronomiei mondiale.

Galerie foto

img_2757
img_2757
img_3641
img_3641
img_6018
img_6018
img_3582
img_3582

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login