AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(33 voturi)

Cursuri de calificare Bucatar

Bucătarul realizează preparate culinare după diferite reţete care să satisfacă exigenţele consumatorilor. În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.

Măsoară cantitătile necesare, le amestecă progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. După ce preparatele culinare au fost pregătite, urmează împărtirea lor în portii.

 

Bucătarul utilizează în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cărora transformă alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satâr, robot de bucatarie, masini de curătat si de tăiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice, cuptoare cu microunde, cuptoare cu convecţir agregate

Mai multe din această categorie: Curs specializare Bucatar Sef »
sus

Galerie foto

japonezi_118
japonezi_118
angelopo50411_25
angelopo50411_25
img_5427
img_5427
japonezi_25
japonezi_25

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login