AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Competiţia MasterChef, în premieră în România

chef2În premieră în România se va organiza faimoasa competiţie culinară MasterChef, unde oameni pasionaţi de arta culinară, simpli amatori vor concura pentru titlul de Master Chef al României. Formatul internaţional este adus în ţara noastră de Pro TV şi se anunţă a fi cel mai spectaculos show culinar făcut vreodată în România.

showMasterChef este unul dintre cele mai incitante şi spectaculoase reality show-uri din lume, fiind difuzat pentru prima oară în anul 1990 la postul de televiziune BBC. Competiţia reuneşte oameni pasionaţi de gătit, pentru care pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, şi care, prin talentul, inventivitatea şi dăruirea lor în faţa cratiţei sau a borcanelor cu condimente îşi pot schimba vieţile. Pasionaţi de arta gătitului, concurenţii vor avea la dispoziţie scena pentru a arăta celorlalţi că bucuria de a găti din inimă poate deveni spectacol.


Recent a fost anunţat şi juriul Master Chef România. Trei bucătari de top ai restaurantelor din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scarlatescu şi Sorin Bontea vor desemna câştigătorii competiţiei. Experţi recunoscuţi în acest domeniu, juraţii de la "MasterChef" îşi vor pune în joc experienţa, abilităţile şi cunoştintele acumulate pentru a-i determina pe concurenţi să îşi solicite la maximum imaginaţia, simţul de organizare în bucătărie, ingeniozitatea şi pasiunea fără margini pentru gătit.
Cu simţ critic, dar şi cu sfaturi preţioase, juraţii îi vor provoca pe concurenţi să dea tot ce au mai bun pe scena "MasterChef", să devină din ce în ce în ce mai pricepuţi, să îşi depăşească orice limită a creativităţii şi să descopere acea magie care face din gătit o artă.

juriumasterchef (Juriu MasterChef România)

Florin Dumitrescu are, la doar 24 de ani, o carieră de 10 ani în arta culinară. A fost numit chef la numai 18 ani, iar la 19, avid de învăţătură, a plecat în Italia, unde a stat trei ani şi unde a lucrat atât pentru un restaurant cât şi pentru un hotel de patru stele, sub atenta îndrumare a celebrului bucătar italian Mirco Botoni. Întors în ţară, a ajuns Cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti.
Cătălin Scarlatescu găteşte din 1989; a plecat din ţara după ce a urmat diferite şcoli şi cursuri de specialitate în România. În Germania a urmat cursurile lui Carl Haihausen, apoi a revenit în ţară. Sorin Bontea, al treilea jurat MasterChef şi-a început cariera la 16 ani. În prezent este Sous-Chef la Prime Radisson.


Toţi românii care au peste 18 ani, care sunt pasionaţi de cooking şi dornici să dea gata cu îndeletnicirile lor culinare temutul juriu se pot înscrie în continuare în competiţie, pe site-ul evenimentului. Câştigătorul competiţiei va fi răsplătit cu 50.000 de euro.

Sursa: www.protv.ro

sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login