AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Singurul restaurant din România unde clienţii sunt bucătari

fiibucatarPrezentat ca singurul restaurant din România unde clienţii devin proprii bucătari, noul restaurant Style Roaster Spot din Bucureşti a adus în ţara noastră un concept inovativ, unde fiecare oaspete îşi poate prepara singur masa, pe baza unor ingrediente puse la dispoziţie de restaurant. „Bună ziua, ce aţi vrea să vă gătiţi azi?” Aceasta e întrebarea cu care sunt întâmpinaţi oaspeţii restaurantului de tip self-service de pe strada Mântuleasa din Capitală.

Contactaţi de redacţia noastră, reprezentanţii restaurantului ne-au declarat că restaurantul are o capacitate de 84 de persoane şi se adresează tuturor persoanelor care vor să mănânce sănătos, pentru că mesele sunt dotate cu grătare cu cărbuni iar ingredientele - servite crude oaspeţilor - sunt de cea mai bună calitate şi pot fi preparate la libera imaginaţie a oaspeţilor.

 

4

Restaurantul e foarte nou, deschis în mai 2011 la parterul unei clădiri moderne, însăşi localul fiind unui modern, în stil occidental, cu tehnologie de ultimă oră. Fiecare masă are dedesubt un aragaz iar plita iese de dedesubt, chiar în mijlocul mesei. Meniurile nu sunt pe hârtie ci pe tablete electronice, care conţin toate preparatele disponibile într-o zi, băuturile şi deserturile. Printr-o simplă apăsare pe ecran, comanda de mâncare pleacă automat la bucătărie, iar cea de băutură ia drumul barului.


11Toată mâncarea îţi vine crudă la masă. Nu pentru că bucătarii ar fi în concediu, ci pentru că restaurantul îţi oferă posibilitatea să-ţi prepari carnea şi legumele după bunul plac. „La noi, clienţii au certitudinea că mâncarea e proaspătă, că nu e reîncălzită ori mutată dintr-o farfurie într-alta. Mai mult, e singurul loc din oraş în care vegetarienii îşi pot gratina legumele cum doresc”, a declarat Constantin Voloceai, administratorul restaurantului.

Dacă, totuşi, nu vă descurcaţi cu gătitul ori nu vreţi să faceţi pe bucătarul când ieşiţi în oraş, ospătarii sunt cei care vă dau o mână de ajutor. La Style Roaster puteţi mânca preparate din toate sortimentele de carne, fructe de mare, calamar şi legume, toate preparate după imaginaţia dumneavoastră.

 

poza

Ideea restaurantului a venit de la un concept des întâlnit în Australia, iar dacă acesta va prinde şi în România se are în vedere extinderea la nivel naţional cu încă 36 de unităţi, ne-a declarat Constantin Voloceai, administratorul restaurantului.
Datorită noutăţii conceptului propus, Style Roaster Spot merită pus pe lista cu restaurante din Bucureşti care să fie vizitate cel puţin o dată.

 

Sursa: Horeca.ro

sus

Galerie foto

angelopo50411_89
angelopo50411_89
img_2889
img_2889
img_5996
img_5996
img_0080
img_0080

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login