AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

“Creative Experience”, un concept inedit în România

cvBucătăria „Creative Experience” este un concept nou care se lansează în luna august în Bucureşti, un spaţiu atipic care îmbină gătitul cu socializarea şi care pune la dispoziţia doritorilor 4 ateliere, în funcţie de nevoile şi dorinţele fiecăruia...

Bucătăria „Creative Experience” este un concept nou care se lansează în luna august în Bucureşti, un spaţiu atipic care îmbină gătitul cu socializarea şi care pune la dispoziţia doritorilor 4 ateliere, în funcţie de nevoile şi dorinţele fiecăruia: „Creative Kitchen”, “Creative Cocktail”, "Creative Nutrition" şi "Creative Network".
“Dacă vrei să îţi strângi oamenii dragi alături şi să-i uimeşti cu reţete savuroase, dacă vrei să înveţi mai multe despre o nutriţie echilibrată, daca vrei să te relaxezi în timpul liber sau în pauza de masă gătind ceva bun sau dacă eşti pur şi simplu lipsit de inspiraţie într-o zi şi foamea te îndeamnă să găseşti o soluţie... n-o mai căuta, ţi-o oferim noi: vino în bucătăria “Creative Experience”- o bucătărie atipică, în care ingredientele de bază sunt networkingul şi creativitatea”, se arată în comunicatul de presă.

creative

La atelierul Creative Kitchen “te vei simţi la fel de bine în bucătăria noastră ca şi în a ta de acasă, pentru că am amenajat-o ca o bucătărie de casă, nu de restaurant, dar mare şi încăpătoare pentru toţi”. Ţinând cont de valoarea tot mai mare acordată de oameni timpului, organizatorii au selectat pentru oaspeţi reţete de preparare apetisante, cu durată de pregătire redusă şi ingrediente uşor de găsit, ca să le gătiţi sub spaghetteatenta îndrumare a specialiştilor. Atelierul Creative Kitchen găzduieşte 10-15 persoane, iar rezervările se fac cu 48 h înainte. Atelierul se desfăşoară fie la pauza de prânz, în intervalul orar 12.00-14.00 fie seara sau sâmbăta începând cu ora 19.00.
Atelierul „Creative Cocktail” îţi oferă ocazia să fii gazda la petreceri şi evenimente create special după dorinţele tale, „cu bucate pregătite de noi sau de tine sub îndrumarea noastră, avându-i pe invitaţii tăi ca spectatori impresionaţi sau ajutoare de nădejde”, se arată în comunicat.
“Ştim că îşi doreşti ca invitaţii tăi să se simtă ca acasă, aşa că ai la dispoziţie : un living, un bar, un dining bistro, o bucătărie încăpătoare”, se mai arată în comunicat.
În cadrul atelierului Creative Nutrition oaspeţii pot învăţa să pregătească un meniu cu valoare nutritivă adecvată. „Ştim că doreşti să poţi pregăti un meniu sănătos şi apetisant pentru copii tăi sau chiar pentru tine ca să te simţi în formă şi să poţi progresa în direcţia dorită – nutriţie adecvată, reducerea greutăţii corporale, detoxifiere etc.". Tocmai de aceea oaspeţii vor putea purta discuţii cu specialişti pentru care nutriţia este un subiect bine aprofundat.
„O dată ce vei încerca această experienţă creativă, vei dori cu siguranţă să revii. Iar noi vom dori să te revedem. Cu Creative Network socializarea continuă dincolo de grupul tău de lucru! Ne vedem pe Facebook si pe www.creative-experience.ro".
De ce Creative Experience? “Pentru că împărtăşim părerea lui Franklin Roosevelt: Fericirea vine din mulţumirea că am realizat ceva. Din emoţia pe care o încercăm în procesul de creaţie”, mai spun cei de la Creative Experience.

Sursa: Horeca.ro

sus

Galerie foto

img_2708
img_2708
img_2642
img_2642
japonezi_110
japonezi_110
angelopo50411_05
angelopo50411_05

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login