AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Bilanţul competiţiilor mondiale de barista din luna iunie

scae_woc_maastricht2011_hr-180x130La începutul lunii iunie, World Barista Championship 2011 a fost organizat pentru prima oară într-o ţară producătoare de cafea – Columbia. Concursul a avut loc în cadrul celei de a patra expoziţii naţionale pentru domeniul horeca, gazdele fiind Federaţia Columbiană de Cafea şi Asociaţia de Cafea de Specialitate din Columbia.

 

Maastricht2
Alejandro Mendez, din El Salvador, este campionul mondial WBC. Campionul nostru naţional, Mihai Panfil, a avut o prestanţă deosebită şi a ridicat echipa României pe locul 34 mondial, din 52 de poziţii.
Următoarea provocare pentru câştigătorii Finalei Competiţiei de barista de la Bucureşti a avut loc în perioada  22-24 iunie, la Maastricht, unde barişti din toată lumea au concurat la probele de Latte Art, Coffee in Good Spirits, Cup Tasting şi Brewers Cup.

Maastricht1
Oraşul olandez şi-a întâmpinat vizitatorii şi participanţii la competiţie cu o expoziţie grandioasă de cafea, cursuri de specialitate şi bineînţeles, cele patru concursuri. Pentru prima dată România a intrat în finala unuia dintre cele patru probe, Floriana Vlaicu ocupând locul 6 în cadrul competiţiei Coffee in Good Spirits, Paul Ungureanu locul 31 la competiţia de Latte Art şi Sherif Abdala locul 22 la competiţia de Cup Taste.

Maastricht3
Costurile deplasării echipelor la Campionatul Mondial de la Maastricht a fost sprijinit de Metro Cash& Carry, Philips Saeco şi Muller Dairy. Detalii privind regulamentul competiţiilor şi mai multe informaţii veţi găsi pe site-ul www.scaeromania.com.


Sursa: Horeca.ro


sus

Galerie foto

img_3074
img_3074
japonezi_51
japonezi_51
japonezi_85
japonezi_85
img_4442
img_4442

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login