AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Prosecco, spumantul care a cucerit lumea, acum şi în România

prolungCel mai mare producător particular de vinuri din Italia, Zonin a pătruns pe piaţa românească cu vinul spumant Prosecco, care domină categoria spumantelor din întreaga lume. Prezent în peste 93 de ţări din întreaga lume, Prosecco este acum disponibil în portofoliul companiei Nordic Import Export, putând fi achiziţionat direct de la distribuitor.

 

Fermentaţia naturală dă naştere unor vinuri spumante de calitate înaltă, cu perlaj fin şi bogat şi buchet aromat de fructe şi flori. Prosecoo se prezintă în 3 variante, Selezione, Special Cuvee Brut şi Brut, în ambalaj de 750 de ml, 200 ml şi 187 ml (format special pentru cateringul aerian sau minibar).

 

Un spumant excelent ce poate fi consumat la aperitiv, pe parcursul mesei sau în compania unor deserturi de calitate. Ideal a fi consumat în compania salatelor, bruschetelor, pastelor uşoare şi pizzei, în special cele pentru vegetarieni. Este recomandat a fi utilizat pentru realizarea celor mai de succes cocktail-uri: Bellini, Spriz, Mimosa, etc.

 

Prosecoo Zonin este un vin spumant ce a cucerit lumea, clasându-se pe locul 1 în Germania (piaţa cea mai mare pentru această categorie) şi obţinând medalia de aur la Mundus Vini 2009 şi la Concours Mondial Bordeaux – 2009.

 

Sursa: Horeca.ro

 


sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login