AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Bucătarul de Aur al Bucureştiului

"Gastronomie românească modernă – Regândim tradiţia!"
Dorinţa de a regândi tradiţia, talentul, pasiunea pentru arta culinară, aromele îmbietoare, tradiţia românească... aşa am descrie în câteva cuvinte concursul de gastronomie românească modernă, desfaşurat de curând în cadrul Centrului de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară - Aroma.

Dintre cei 14 bucătari înscrişi la concurs, în semifinală au ajuns doar 9. După patru ore de muncă, juriul a anunţat finaliştii. Doar şase dintre aceştia îşi vor prezenta creaţiile la Gala din 1 decembrie 2009: Marilena Pîrvu (Grand Hotel Continental), Attila Gellert Kovacsa (Festival 39), Ionuţ Toma (Intercontinental), David Contant (Crowne Plaza), Henrik Sebok (Hotel Howard Johnson Grand Plaza) şi Nicolae Lică (JW Marriott Bucharest Grand Hotel).

Competiţia iniţiată de Centrul de învăţământ Turistic şi Federaţia Bucătarilor din România are, pe lângă rolul de ierarhizare a bucătarilor din Bucureşti, şi o latură umanitară. Meniurile finaliştilor vor costa 50 de euro şi vor fi propuse participanţilor la Seara de Gală de la Terra Grand Ballroom (Ramada Park Bucharest). Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Marie Sklodowska Curie, pentru finalizarea lucrărilor la Secţia de Chirurgie Cardiovasculară.

sus

Galerie foto

img_1647
img_1647
img_3604
img_3604
img_3638
img_3638
unox_61
unox_61

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login