AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Hanul lui Manuc revine în forţă în sectorul restauraţiei

manuc2Celebra clădire Hanul lui Manuc din centrul Bucureştiului îşi redeschide curtea interioară unde nu mai puţin de 3 restaurante, fiecare cu alt specific, şi o cafenea îşi vor aştepta oaspeţii începând cu 15 iunie, potrivit restograf.ro.

 

hanmanucRestaurantul românesc - cel care poartă şi numele de brand - “Hanul lui Manuc“, va ocupa ceva mai mult de o treime din marea curte, aceasta urmând să fie împărţită cu noul restaurant libanez “Levantin” şi cu încă unii, probabil cei de la restaurantul cu specific italian Zattara, care ocupă un colţ la parter al complexului, cel dinspe intersectia mare de la Unirii.
Şi Cafeneaua Manuc va avea o bucată din curte, alături de Levantin şi de restaurantul Hanul lui Manuc, ele aparţinând, toate, aceluiaşi proprietar, turcului Murat Demiray, pe care le-a inchiriat de la familia Cantacuzino, care a recuperat întregul complex în urmă cu câţiva ani.

 

În următoarele zile, până pe 15 iunie, se va deschide noul restaurant libanez Levantin, în complexul Hanul lui Manuc. Murat Demiray e convins că Levantin va deveni în scurt timp cunoscut drept cel mai bun restaurant libanez din Bucureşti, convingere bazată, în mare măsură, pe calităţile noului chef, Mohamed, pe care l-a adus tocmai din Egipt.

h

Murat Demiray, e vechi pe piaţa gastronomiei bucureştene: a fost asociat la Uptown, după care avut un restaurant cu o oarecare faimă pe vremea lui, Pasha, în locul în care acum e restaurantul Heritage.

Sursa: Horeca.ro

sus

Galerie foto

angelopo50411_83
angelopo50411_83
japonezi_49
japonezi_49
img_1453
img_1453
img_1360
img_1360

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login