AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Fosta casă a lui Caragiale a devenit restaurantul La Union

Casa-caragiale

Cu investiţie de 300.000 de euro fosta casă a lui Ion Luca Caragiale, de pe strada ce poartă numele dramaturgului, a fost transformată într-un restaurant, care aminteşte de Bucureştiul de la începutul secolului XX. Restaurantul La Union a fost deschis la începutul lunii martie a acestui an şi a făcut deja senzaţie printre amatorii de inedit.

launion1


„Am transformat fosta casa a lui Caragiale într-un restaurant cochet care te smulge din cotidian şi te duce pentru câteva clipe în Bucureştiul de la începutul secolului XX. S-a urmărit crearea unui spaţiu deosebit, respectând arhitectura şi istoria casei, care să îmbine eleganţa cu un serviciu de excepţie. Din aceste motive, o mare parte din bani a fost investită în amenajarea restaurantului”, a declarat Cristian Mihai Balint, proprietarul La Union.
launion260% din investiţie a fost direcţionată către reabilitarea structurală, restaurarea elementelor arhitecturale originale şi amenajarea interioară, iar restul de 40% a fost investit în aparatură şi utilaje.
O atenţie deosebită a fost acordată alegerii şi pregătirii angajaţilor, punându-se accentual pe serviciul oferit în restaurant de la intrarea clientului şi până la plecarea sa.
„Le oferim celor care ne calcă pragul ospitalitatea şi savoarea bucatelor de altădată. Până la urmă, totul se completează : o bucătărie românească de excepţie, preparate internaţionale rafinate şi o poziţionare excelentă prin localizarea restaurantului în centrul pitoresc al Bucureştiului. Dacă serviciile nu ar fi impecabile, povestea nu ar mai suna la fel”, a adăugat Cristian Mihai Balint, proprietarul La Union.launion8

Restaurantul, aflat pe strada Ion Luca Caragiale nr.21-23, este un fel de maşină a timpului: muzica, bucatele, atmosfera şi serviciile duc clienţii pentru câteva ore în altă lume. „Încă de la intrare, locul acesta pare să spună o poveste”, a declarat proprietarul .
La Union anunţă o serie de evenimente care vor exploata latura culturală pe care o promovează, promiţând multe surprize. Primul eveniment din această serie se va numi „O notă pierdută ... La Union” şi va avea loc vineri, 3 iunie, între orele 20:00-22:00. În acest interval, clienţii de la masa norocoasă nu vor primi nota de plată, consumaţia fiind din partea casei.


Sursa: Horeca.ro

sus

Galerie foto

img_5473
img_5473
unox_44
unox_44
unox_101
unox_101
angelopo50411_84
angelopo50411_84

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login