AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Primul restaurant din România cu lista de vinuri recomandată de FSR

somelieriasiRestaurantul La Pergola din Iaşi este primul restaurant din România a cărui listă de vinuri este făcută sub îndrumarea şi cu expertiza Federaţiei Somelierilor din România. Sergiu Nedelea, preşedintele FSR ne-a declarat că federaţia oferă consultanţă restaurantelor din România şi speră ca din ce în ce mai multe restaurante să aibe liste de vinuri realizate corect atât pentru educarea personalului din restaurante cât şi pentru desfătarea oenogastronomică a consumatorilor.

fsr“Consider că este cel mai bine făcut meniu de vinuri din Iaşi şi un pas în faţă în încercarea de a schimba ceva şi de a educa clienţii”, a declarat Claudiu Mărăndici, somelierul care a făcut lista vinurilor pentru restaurantul La Pergola. Claudiu Mărăndici este directorul FSR Moldova.

Restaurantul La Pergola este situat la parterul celui mai mare complex comercial din Iasi, Iulius Mall şi are un specific italian.
Federatia Somelierilor România este o asociaţie profesională, non-profit, din România, care reprezintă somelierii români, promovează valorile şi performanţa în domeniul profesiei de somelier oferind sprijin prin administrarea şi reprezentarea membrilor în activităţi interne şi internaţionale.

sursa: Horeca.ro

ser1ser

sus

Galerie foto

unox_61
unox_61
img_3816
img_3816
img_2702
img_2702
angelopo50411_68
angelopo50411_68

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login