AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

FSR şi Corcova participa la ITB Berlin

fsr micCorcova, Roy & Dâmboviceanu şi Federaţia Somelierilor din România  vor participa la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, desfăşurat în perioada 9-13 martie 2011, şi vor reprezenta vinul românesc, ca subexpozanţi în cadrul standului României.


Corcova

Pentru vizitatori, ITB Berlin oferă posibilitatea de a descoperi lumea în câteva ore. Corcova, Roy & Dâmboviceanu şi Federaţia Somelierilor din România îşi propun să fie ambasadorii vinului românesc, unul dintre cele mai reprezentative produse ale ţării noastre.

vinuriiii


Târgul Internaţional de Turism de la Berlin este cea mai mare manifestare de profil din Europa şi unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume, cu o medie de peste 180.000 de vizitatori, şi peste 10.000 de expozanţi din 180 de ţări.  ITB Berlin va reuni cei mai importanţi actori ai industriei turismului din întreaga lume, reprezentanţi ai diferitelor destinaţii turistice, tour operatori, sisteme de booking, operatori de transport, hoteluri, companii aeriene şi companii de închiriat maşini.

sus

Galerie foto

img_3380
img_3380
img_1614
img_1614
img_3762
img_3762
japonezi_80
japonezi_80

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login