AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Calendarul Federatiei Somelierilor din Romania

Federaţia Somelierilor din România aduce la cunostinţa celor interesaţi principalele activităţi în care este implicată Federaţia la începutul primăverii 2011, pe lângă evenimentele cotidiene, prezentări, degustări, formare profesională şi o activitate publicistică bogată.

26-27 Februarie - Participarea la “Zilele Vinul.Ro”

vinul.ro editia II

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, Zilele Vinul.Ro continuă cu ediţia a II-a, în 26-27 februarie 2011, două zile de târg cu vinuri de excelenţă, gustări asortate şi expoziţie de pictură. Vor fi prezenţi la restaurantul Margo Lounge (str. Lipscani, nr 29-33) mai mulţi producători din Drăgăşani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache şi Via Sandu, unii dintre aceştia participând în premieră la un astfel de eveniment. O invitatie a fost trimisă şi către Casa Isărescu. Acest proiect a fost iniţiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucureşti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potenţialul şi oferta fiecărei regiuni viticole. Maestru de ceremonii va fi Somelierul Sergiu Nedelea, Preşedintele Federaţiei Somelierilor din România.

 

3 Martie - Participarea la evenimentul  “Tăieturi Fine”, organizat de Fiskars-Bilancia

Având un suport foarte gustos de la Nordic Impex, vinuri de la Roy&Damboviceanu, Fiskars şi Bilancia, organizează la Centrul de Excelenţă în Gastronomie AROMA, un eveniment care are drept scop testarea într-o manieră inedită, excepţionala gama de cuţite produse de Fiskars. Evenimentul este sustinut pe partea demostrativă de Marketing Manager Fiskars Brands Finland Dl. Mikko Manninen, zona de gastronomie va fi sub bagheta Chef-ului Antonio Passarelli - Vicepreşedinte al Federaţiei Bucătarilor din România, iar vinurile oferite spre degustare vor fi povestite de Somelierul Sergiu Nedelea- Preşedinte F.S.R.

 

5 - 6 Martie –Participarea la “Campionatul de Gătit în Aer Liber”-Iaşi

afis iasi

“Cupa Moldovei –Iaşi, Piaţa Unirii”, eveniment organizat de Fundaţia Culturală A.C.C.E.A., găzduieşte “Parada Somelierilor” sub egida F.S.R. La eveniment vor participa Somelierul Marian Timofti, Somelierul Bogdan Dumitrescu, somelierii din Iaşi, simpatizanţii sau membrii ai asociaţiilor afiliate F.S.R.. Alături de prezenţa extraordinară a expertului în formarea somelierilor dna. Cornelia Toma, echipa va fi coordonată de Preşedintele F.S.R., Somelierul Sergiu Nedelea.

 

11-13 Martie- Participarea la “Good Wine” Targul International de Vinuri

good wine 2011

Federaţia Somelierilor din România participă alături de Centrul de Excelenţă în Gastronomie Aroma, la Târgul Internaţional de Vinuri, organizat la World Trade Plaza, Bucureşti-Hotel Pullman. În cadrul manifestării vor fi susţinute sesiunile de degustări şi respectiv de asocieri oeno-gastronomice. Vor participa activ membrii F.S.R. şi F.B.R.

sus

Galerie foto

img_4055
img_4055
img_4451
img_4451
img_6899
img_6899
img_3577
img_3577

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login