AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(12 voturi)

Cursuri de calificare cofetar

Cofetarul prepară în laborator sau în unitătile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializării.


După ce receptionează (cantitativ si calitativ) materiile prime si auxiliare, le depozitează si le conservă până la introducerea în fabricatie. Apoi sortează, curătă, cerne si dozează materiile prime, după care urmează prepararea aluaturilor, cremelor si compozitiilor; după această etapă, se trece la modelarea si coacerea preparatelor (foetaje), umplerea si asamblarea produselor de patiserie. Ultima parte a muncii patiserului constă în finisarea produselor, glasarea si decorarea lor.

 

Utilizează dispozitive de încălzire si coacere (cuptoare, etuve, boilere) masini de preparat si fabricat (malaxoare, laminor, dozatoare automate), echipamente frigorifice (frigidere, vitrine frigorifice, dulapuri si camere frigorifice) si alte ustensile cum ar fi: forme pentru decor, trusă de sprituit, diverse vase, site, unelte, dulapuri, cântare, cazane, tăvi etc.

 

sus

Galerie foto

img_1410
img_1410
img_4055
img_4055
img_3728
img_3728
img_4490
img_4490

Promo

Revista

Revista84

Banner
Banner

Login