AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(7 voturi)

Curs specializare Bucatar Specialist dietetician/vegetarian

Ocupaţia de bucătar specialist/vegetarian/dietetician se referă la activitatea de preparare a produselor culinare complexe în cadrul unei bucătării profesionale.


Bucătarul specialist/vegetarian/dietetician este responsabil de execuţia propriei activităţi sau a partidei pe care o conduce. Poate lucra autonom sau în echipă, sub conducerea unui bucătar şef. Bucătarul specialist/ vegetarian/ dietetician îşi desfăşoară activitatea în bucătăria uneia din următoarele structuri de alimentaţie publică: restaurante independente, hoteluri, cantine, self-service, fast food, vapoare etc.

 

Bucătarul specialist/ vegetarian/ dietetician are ca sarcină principală pregătirea diverselor preparate din bucătăria naţională si internaţională, a preparatelor vegetariene şi dietetice, decorarea lor pentru a le pune în valoare, garantarea calităţii produselor preparate. Printre funcţiile sale se mai numără întocmirea necesarului de produse pentru achiziţionare, specificând cantităţile şi calitatea produselor, controlul produselor achiziţionate, supravegherea curăţeniei spaţiilor şi echipamentelor, igiena şi siguranţa alimentară. Are relaţii de colaborare cu bucătarul şef, şeful adjunct, bucătarii, ajutorii de bucătar, lucrătorii în bucătărie, ospătarii, şeful de sală, somelierul.

 

sus

Galerie foto

unox_15
unox_15
img_3578
img_3578
unox_08
unox_08
img_3649
img_3649

Promo

Revista

Revista71

Banner
Banner

Login