Eroare

Infiintare AROMA

Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara s-a nascut la ideea si din nevoia Federatiei Bucatarilor din Romania. Este structura de breasla a bucatarilor, care sustine si vine in intampinarea nevoilor de formare profesionala. Este realizat cu obiectivul de a avea un spatiu de aprofundare profesionala specific pentru cine doreste - chiar daca are experienta in gastronomie - sa isi imbunatateasca propriile competente si sa fie la zi cu tendintele in domeniu.

  • Proiectul se adreseaza operatorilor din sectorul restauratie (restaurante clasice sau institutionale, pizzerii) si pe langa acestia, bucatarilor experti, lucratorilor din catering, cofetarie/patiserie, brutarie sau gelaterie.
  • Oferind un spatiu dotat profesional cu 16 posturi de lucru individual, 3 zone specifice destinate domeniului in care activam: gastro, pizza si cofetarie-patiserie, alaturi de un amfiteatru (cu 100 de locuri) dedicat pentru demonstratii, show-uri gastro, somelerie, flair, putem spune ca am demarat cel mai important proiect cu acest specific din Romania.
  • Modulele de curs, atent studiate pentru specificul pietei din Romania, au ca obiectiv dezvoltarea capacitatilor profesionale si lucrul efectiv cu cele mai recente tehnologii in domeniu.
sus