AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(7 voturi)

Cursuri gratuite de calificare prin Fondurile Europene!

Federatia Bucatarilor din Romania in calitate de Partener, organizează GRATUIT cursuri de calificare pentru meseria de BUCATAR, impreuna cu colaboratorii sai: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in calitate de Beneficiar si Partenerii STEF Management Consulting si Camera de Comert si Industrie a Judetului Valcea Cursurile sunt cofinantate de Fondul Social European prin programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane si vor incepe in luna ianuarie 2011.

Proiectul „O calificare in Turism – o sansa pentru o slujba mai buna” ID58195 va ofera posibilitatea de a accesa GRATUIT acest curs de calificare ce se va desfasura pe o perioada de aproximativ 6 luni. Cursantii trebuie sa indeplineasca cateva conditii si anume: sa fie angajati cu contract de munca valabil, sa nu fie angajati ai unei institutii publice si sa aiba domiciliul in Municipiul Bucuresti sau in mediul urban intr-unul din judetele Ilfov, Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu, Alba. In cadrul acestui proiect transportul, cazarea si masa sunt de asemenea gratuite, suportate din finantarea primita de la Fondul Social European.

Cursurile vor avea o structura pe module de teorie precum si module de practica. Orele de teorie se vor desfasura in cadrul Centrului Educational iar practica se va desfasura atat in cadrul Centrului Educational pus la dispozitie de Federatia Bucatarilor din Romania cat si la agenti economici de profil din zonele in care domiciliaza cursantii. Articol publicat cu sprijinul Federatiei Bucatarilor din Romania Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 021/352.88.88

sus

Galerie foto

img_3728
img_3728
img_2928
img_2928
img_3783
img_3783
img_5667
img_5667

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login