AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(2 voturi)

Finala competitiei „Bucatarul de Aur al Bucurestiului”

Semifinala concursului de gastronomie „Bucatarul de Aur al Bucurestiului” a adus la start 6 chefi de la restaurante prestigioase ale Capitalei, care au avut curajul sa-si dea masura talentului in fata unui juriu de profesionisti.

Ashlie Dias Tomas (Crowne Plaza), Cristian Vaduva (Restaurant Classico), Georgeta Codarleanu (Intercontinental), Mihai Ionita (Carol Parc Hotel), Orlando Zaharia (Restaurant Noblesse), Robert Andrei George (Restaurant Mesogios) si ajutorii lor si-au aratat profesionalismul pregatind timp de 90 de minute un meniu de trei servicii cu preparate din bucataria romanesca moderna.

Fiecare a incercat sa isi arate originalitatea, talentul si daruirea pentru cea mai gustoasa meserie si la final, toti au reusit sa convinga juriul ca merita sa ajunga in marea finala din 15 decembrie 2010. Juriul a fost format din finalistii editiei precedente a competitiei si din alti bucatari cu experienta in concursuri de arta culinara nationale si internationale.

Juriul de specialitate a fost compus din Attila Kovacs si Henrik Sebok (care a fost si presedinte), iar juriul tehnic i-a avut in componenta pe Gabriela Pascaru, Ion Toma, Maria Popa Ginghina si Daniel Stoenescu. Toti cei sase candidati la trofeul Bucatarul de Aur al Bucurestiului au acumulat peste 60 de puncte, astfel ca la Gala Diner de la Terra Grand Ballroom de la Ramada Parc din 15 decembrie vom avea parte de un regal gastronomic. Fiecare dintre finalisti va incerca sa dea ce are mai bun, pentru ca preparatele lor vor fi vandute catre invitati, iar fondurile stranse vor fi donate Scolii Speciale nr. 8 „Sfantul Gavril”.

sus

Galerie foto

img_3682
img_3682
img_3620
img_3620
unox_98
unox_98
img_3935
img_3935

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login