AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(1 Vot)

Bucătarul de Aur al Bucureştiului la cea de-a doua ediţie!

Compania de Investiţii pentru Turism şi Federaţia Bucătarilor din România cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi în parteneriat cu AROMA – Centru de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară, Federaţia Somelierilor din România, Vin Vest Timişoara, BILANCIA şi Ramada Bucharest Parc organizează cea de-a doua ediţie a concursului de artă culinară „Bucătarul de Aur al Bucureştiului – Gastronomie Românească Modernă – Regândim Tradiţia!”.

Competiţia îşi propune să aducă in fata publicului bucătarii de top din restaurantele Capitalei. După ce vor trece de probele din semifinala din 3 noiembrie de la AROMA – Centru de Excelenta în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară, bucătarii vor trebui să îşi arate profesionalismul şi talentul în faţa unui juriu internaţional. În seara finalei din data de 15 decembrie 2010 va avea loc şi Gala „Bucătarul de Aur al Bucureştiului – 2010” în sala Terra Grand Ballroom a Hotelului Ramada Bucharest Parc. Vor fi invitate personalităţi ale vieţii culturale, sportive, media din România. Fiecare meniu va fi vândut cu 400 ron, suma colectata în scop caritabil urmând a fi donată către Şcoala Speciala nr.8 Sfântul Gavril.

Atmosfera de gala va fi completata de numeroasele demonstraţii de flair, barista, sculptură în legume şi fructe şi de sabrare a şampaniei, realizate de profesionişti in domeniu. Maestru de ceremonii va fi Horia Vârlan – Maestru în arta culinară.

Toţi cei interesaţi se pot înscrie completând formularul de înscriere de pe www.cit.org.ro, secţiunea „Bucătarul de aur al Bucureştiului”. Taxa de înscriere este de 200 ron. Câştigătorul trofeului va primi un premiu de 2500 de euro, câştigătorul locului 2 un stagiu de pregătire în Republica Malta la un restaurant de 5 stele, iar câştigătorul locului 3 un curs de „Maestru în arta culinară” la Compania de Investiţii pentru Turism.

„Bucătarul de Aur al Bucureştiului” este mai mult decât o competiţie de măiestrie culinară. Este dovada că indiferent de vremuri gastronomia rămâne o artă care implică toate simţurile, talent şi pasiune şi poate conduce la acţiuni filantropice.

sus

Galerie foto

unox_66
unox_66
img_7118
img_7118
img_6916
img_6916
img_6156
img_6156

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login