AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Specialiştii din Ospitalitate sunt invitaţi la PROVINO 2012

pro3

Aproximativ 1000 de manageri de restaurante, hoteluri, pensiuni şi cafenele, dar şi oficialităţi şi reprezentanţi ai mass-mediei sunt aşteptaţi în prima zi a Festivalului PROVINO – Festivalul de Vin, Artă şi Gastronomie, care se va desfăşura în perioada 15-18 martie la Cluj-Napoca. Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, prima zi a Festivalului va fi o zi cu circuit închis, dedicată exclusiv HoReCa-rilor din zona de Nord-Vest a României.

 

 

afis

Special pentru invitaţii HoReCa, organizatorii festivalului au pregătit şi cursuri personalizate la Şcoala Vinului, coordonate de membri ai Organizaţiei Somelierilor din România şi ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România. Prin aceste sesiuni, reprezentanţii HoReCa vor învăţa să aprecieze un vin bun într-un mod profesionist, dar şi tehnici de servire şi asociere a vinului cu mâncarea. Cursurile se vor derula pe durata a 6 ore, iar fiecare cursant va primi o diplomă de participare.


Pe 15 martie, în cadrul festivalului PROVINO, Vinul.ro şi Organizaţia Somelierilor din România organizează un concurs de vinuri româneşti. Competiţia constă într-o serie de degustări în orb, pro6anonimatul tuturor probelor de vin fiind garantat. Comisiile de jurizare, formate din editorii Vinul.Ro şi din membri ai OSR 2011, vor face publice rezultatele concursului în aceeaşi zi. Scopul principal al acestui „wine challenge” este de a oferi producătorilor un sprijin important în vânzarea vinurilor de calitate, în urma unor jurizări profesionale independente.


Prima zi a festivalului se va încheia cu o seară high - class Art, Wine & Gastronomy, ce oferă invitaţilor din segmentul HoReCa prilejul de a interacţiona într-un cadru rafinat cu producătorii din industria vinului şi industria conexă acesteia, în compania muzicii bune şi a vinurilor de excepţie. În programul serii sunt incluse show-uri gastronomice live susţinute de maeştri bucătari, care, împreună cu somelierii, vor asocia vinurile propuse spre degustare cu mâncaruri alese.


Organizatorii PROVINO pregătesc împreună cu partenerii de eveniment momente speciale în cadrul Festivalului PROVINO: concursuri de gătit şi show-uri gastronomice live, concursuri online pentru publicul larg şi pentru specialiştii în domeniu.

imag1

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Napoca. Programul Festivalului PROVINO: 15 martie: Program de vizitare exclusiv pentru publicul HoReCa (între orele 15.00 – 22.00), Program de vizitare pentru publicul larg: 16 - 17 martie (între orele 11.00 – 19.00) şi 18 martie (între orele 11.00 - 16.00).

 

Sursa: horeca.ro

sus

Galerie foto

unox_68
unox_68
img_3119
img_3119
img_6047
img_6047
angelopo50411_03
angelopo50411_03

Promo

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login