AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(3 voturi)

5 bucătari în finala Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011

BA0-2011În data de 15 noiembrie a avut loc Semifinala concursului “Bucătarul de Aur al Bucureştiului” în cadrul Centrului de Excelenţă în Gastronomie şi Tehnologie Alimentară AROMA, singurul spaţiu adecvat pentru desfăşurarea unei competiţii de această anvergură.

BA-Food2BA-Food1

 

 

 

 

 

 

 

 

Din cei 8 semifinalişti, doar 5 s-au calificat în finală:

- Cristian Văduva, bucătar independent, cu o experienţă de 10 ani în domeniu, care a lucrat în restaurante de prestigiu din Capitală, precum Taverna Sârbului, Casa Iancului sau Classico. Ajutorul de bucătar a fost Andreea Pandele.
- Petre Vartolomei, SC Cautis, bucătar cu o experienţă de peste 20 de ani, a fost ajutat de Monica Tucitu.
- Maria Ungureanu, bucătar şef la restaurant Maxim. Ajutor de bucătar Şerban Alexandru.
- Eugen Grosu, bucătar şef restaurant Casa Doina. Ajutor de bucătar Asandei Andrei.
- Ashlie Thomas Dias, bucătar şef restaurant La Veranda, Crowne Plaza. Ajutor de bucătar Florea Paul Florin.

 


BA3-2011

 

Juriul a avut următoarea componenţă:

  • Henrik Sebok - Hotel Howard Johnson,
  • Orlando Zaharia - Bucătarul de Aur 2010,
  • David Contant - Bucătarul de Aur 2009,
  • Nicolae Lică - Hotel JW Marriott,
  • Maria Popa, instructor artă culinară, CIT.

BA2-2011

„Am avut de învăţat din această experienţă, din postura de jurat şi nu de concurent. Unele preparate au fost mai gustoase, mai frumoase comparativ cu anul trecut, iar altele, spre dezamăgirea mea, fără gust. Dacă anul trecut cantitatea de preparat din farfurie a fost prea mare, cum mă atenţiona şi Chef Sebok, anul acesta porţiile au fost normale. Per ansamblu concurenţii de anul acesta s-au prezantat mult mai bine.” – Orlando Zaharia

BA-Food4
„Eu cred că participanţii la din acest an au avut numai de câştigat. Cea mai bună lecţie este că i-au văzut la lucru şi pe alţii şi au gătit alături de „concurenţii” lor din piaţă.” - Henrik Sebok
„Ce am observat eu este faptul că au fost omise metodele şi tehnicile de gătire. Concurenţii s-au concentrat mai mult pe aspectul din farfurie şi mai puţin pe gust.” Nicolae Lică,


Sursa: Horeca.ro

sus

Galerie foto

img_6945
img_6945
img_6277
img_6277
img_6107
img_6107
unox_48
unox_48

Promo

Revista

Revista71

Banner
Banner

Login