AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

S-a lansat primul magazin de vinuri pe Facebook

Wine-F-StoreWine.com.br, companie braziliană e-commerce, a deschis primul magazin de vinuri pe Facebook din lume, lansând astfel o nouă fază a operaţiunilor de e-commerce dedicate în special utilizatorilor reţelelor sociale.

 

 

Wine-Facebook
Conceptul este acela de a extinde experienţa selectării, rcomandării, vânzării şi livrării vinului către comunităţile de pe Facebook, care în prezent deţine 19 milioane de utilizatori din Brazilia. Obiectivul Wine.com.br este de a determina utilizatorii să realizeze acţiuni de vizitare şi cumpărare a produselor oferite, într-o manieră convenabilă, confortabilă şi rapidă, fără să-şi părăsească mediul Facebook.
Pagina de Facebook “The Wine F-Store” a fost dezvoltată şi creată să opereze în acelaşi fel ca şi magazinul wine.com.br, astfel încât utilizatorii să poată selecta vinurile şi să primească recomandări de la platforma online originală.

Wine-gourmet
Wine.com.br şi-a facut debutul pe Facebook cu mai puţin de un an în urmă, cu intenţia de a înţelege mişcările din reţelele sociale şi pentru a descoperi cum să intercaţioneze efectiv cu utilizatorii reţelei. Primul pas a fost acela de a posta conţinut relevant despre vinuri, ponturi despre savoare şi sugestii despre diferite vinuri. Rezultatul a fost acela ca până în luna aprilie 2011 “fan page-ul” wine.com.br a obţinut peste 4.500 de persoane care au dat Like pe această pagină. Curând utilizatorii au început să cumpere vinuri de la magazinul Wine.

 

sursa: horeca.ro

sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login