AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Gastronomie la superlativ

5 angelopo mica

Astăzi în cadrul Centrului Aroma s-a desfăşurat seminarul gastronomic organizat de Bilancia în parteneriat cu producătorul italian de echipamente pentru bucătăriile profesionale, Angelo Po.


4 angelopo

Ugo Pradella, chef Angelo Po, a prezentat participanţilor inovaţiile companiei în materie de echipamente de gătit. Varietatea de preparate culinare pregătite în cuptoarele Angelo Po s-a dovedit o încântare pentru publicul participant, care a gustat produsele şi le-a apreciat savoarea nealterată de gătitul în cuptor.

1angelopo

Multicooking este una dintre caracteristicile cuptoarelor Angelo Po, care sunt capabile să efectueze simultan gătirea a 20 de preparate diferite, la aceeaşi temperatură şi timpi de coacere diferiţi. De asemenea gama de echipamente a producătorului italian conţine şi opţiunea Smokerstar, prin care se pot afuma, atât la rece cât şi la cald diferite tipuri de carne, legume, brânzeturi etc. Pasteurizarea produselor ambalate este o altă caracteristică a cuptoarelor Combistar FX.

2 angelopo

Cuptoarele Angelo Po sunt economice şi ecologice, destinate bucătăriilor profesionale care urmăresc să-şi minimizeze costurile. Preparatele culinare gătite în cuptoarele Angelo Po îşi pierd doar 10% din cantitate şi economisesc cu 60% mai multă energie decât se consumă în procesul de gătit tradiţional. Un atribut deosebit al acestor cuptoare este sistemul de autospălare şi igienizare a interiorului, sistem inovator patentat.

sursa: horeca.ro

sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login