AROMA - CENTRU DE EXCELENTA - Gastronomie si Tehnologie Alimentara - Cursuri de calificare gratuite

Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

logo ABR

revista horeca

bilancia2

Acordă o notă articolului
(0 voturi)

Acum puteţi găsi mai uşor furnizori americani de produse alimentare

alimente

Biroul pentru Agricultură al Ambasadei SUA la Bucureşti a lansat un sistem online conceput pentru a înlesni găsirea furnizorilor americani de produse alimentare. Astfel, cei care au nevoie în afacerea lor de produse alimentare americane (fie că e vorba de un restaurant, de fast-food, de cafenele ş.a), pot trimite gratuit prin intermediul acestui sistem orice solicitare de produse alimentare/agricole către furnizorii americani de profil.

 

food1Cum funcţionează sistemul? Doritorii trebuie să completeze un formular online în limba engleză, cu datele lor şi produsele solicitate. Este recomandat să specificaţi date cât mai detaliate referitoare la produsul căutat (ex. Date tehnice de calitate, cantitatea dorită, tipul/mărimea ambalajelor). Cu cât mai detaliată este cerinţa dumneavoastră, cu atât furnizorii vor şti dacă vă pot furniza produsele cu specificaţia respectivă.

 

În cazul în care nu aveţi o specificaţie anume, şi doriţi doar căutarea unui produs (ex. Chocolate), se poate introduce doar numele produsului şi exportatorii vor reveni cu întrebări. În momentul trimiterii formularului completat (apăsând butonul “Submit”) acesta va fi distribuit către toţi furnizorii de profil din bazele de date ale organizaţiilor descrise mai jos. Formularul poate fi găsit aici.


meat3Acest sistem, intitulat “Trade Lead System”, are la bază colaborarea strânsă între Serviciul Extern pentru Agricultură, Departamentele pentru Agricultură la nivel de Stat, organizaţii comerciale şi asociatii ale industriei americane de profil şi de asemenea, exportatori de produse alimentare cu origine SUA. Toţi aceşti participanţi îşi aduc aportul pentru a facilita prin intermendiul acestui sistem online găsirea unor furnizori cât mai potriviţi pentru cerinţele fiecărui importator.

 

Sursa: horeca.ro

sus

Revista

Revista87

Banner
Banner

Login